Бай Тошо: Когато утре дойдат сметките за ток спомнете си, че през Комунизма нямаше банани!

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Когато утре дойдат сметките за ток спомнете си, че през Комунизма нямаше банани!


Спомнете си, че нямаше дънки и шоколадови яйца, но имахте пари. Заключели сте се без зимнина, вторачени в телевизора, тук-там падаща звезда и още някой се споминал.

Броите колко сa умрели, а родени няма, що така? Когато дойдат сметките за вода, ток и парно спомнете си, че през Комунизма нямаше банани.

Поглеждаш през прозореца няма вънка жива душа, а всички  болни са, но нямали и пукната пара да се лекуват, но било нормално. Като свещ догарят човешките души жътва е но за лукавия .

Криза, казва премиера но за кого  за вас паника, пандемия само в главите зрее подхранвана от телевизора така страхът вирей. Но нищо, имаме банани, другата ни е наред.

За Пеевски и Домусчиев криза ли е, за хората на ГЕРБ, заграбвайки още бизнеси криза ли е?

Бай Тошо: Да ви кажа честно такова изтребление на не едно поколение е равно на война биологична и химическа дори, и икономическа, защото от всички робства по света икономическото е най-страшно – да нямаш пари да се нахраниш, да нямаш пари да се лекуваш, но пък имате банани.

Биологична, защото за вируси говорят, ама за химикалите  дето ги пръскат и са във водата и храната не говорят.

Вие избрахте пътят на Демокрация, но сега защо вървите по пътят на робството и изтребление?

Трябва да изхвърлите мутрите от властта, но внимавайте кого ще сложите да не се окажи, че и бананите са станали непосилно скъпи!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар