Бай Тошо: По времето на Чернобил не позволихме нито един човек да умре в България

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: По времето на Чернобил не позволихме нито един човек да умре в България


Бай Тошо: Какво стана в България – умират стотици хиляди без лекарска компетентна намеса, без компетентна реакция на правителството.

По времето на трагедията в Чернобил в България запазихме медийна тишина и никой не се паникьоса, а държавата изтегли радиоактивните марули и зеленчуци от пазарите. Населението бе стриктно следено, държавата взе адекватни мерки и всички деца бяха облъчвани по детските градини и училищата.

Да, имаше радиационен облак, мина-замина и над половин Европа даже премина.
Но умрели нямаше, защото не допуснахме паника и пандемия не допуснахме да няма здравна помощ и превенция за нито един гражданин в тази държава.

Сега болниците се превърнаха в чистилище пред портите на ада – хора умират на стълбите пред болницата, а лекарите търгуват със смърт.
Нямат грижа дори чисто човешка дори с клетви Хипократови били дали, но май на дявола и ГЕРБ са се клели за по-бързо изтребление.

Казвам Ви по времето на Чернобил нямаше един умрял в България, но по времето на тази луда мутренска Демокрация един жив май няма да остане!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар