Бай Тошо: Тръмп за цял мандат не направи нито една война!

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Тръмп за цял мандат не направи нито една война!


Бай Тошо и Радев е дипломат на ниво.
Тръмп за цял мандат не влезе във война с никоя държава и това го прави първият Американски президент, който не изнесе проблемите на държавата си навън, но го прави и първият миролюбив президент на САЩ. Това не се понрави и на ЦРУ, а ЦРУ отдавна се е превърнал в глобална групировка за търговия с оръжие и наркотици, за търговия с влияние в малките страни, а като няма войни, няма търговия с оръжие.

Когато Кенеди се опълчи на федералният резерв и последва атентат. Когато Тръмп се опълчи на федералният резерв на САЩ и загуби изборите. Това са структури в една страна по-мощни от самата нея и те налагат своите правила и ако някой е патриот или не им се подчинява те го елиминират по един или друг начин.

Фейсбук е на ЦРУ и това стана ясно през кампанията на Тръмп както и медиите са на ЦРУ и това стана ясно. За съжаление ЦРУ изкупува и медиите на Балканите и в България имат доминираща роля вече са в Чехия, Сърбия Словакия и Унгария, а в Македония са купили главните медии. Така корпорацията ЦРУ разширява зоната си на влияние тук на Балканите и какво ще се случва в страната и какво ще се отразява в медиите само бъдеще ще покаже.

Но със сигурност Америка постави едно ново начало на избори безкрай или с неясен край, там върховният съд отхвърли жалба за оспорване на изборни резултата с мотивите „Съдът няма правен интерес”, което на практика създава правен прецедент, който да се наложи като модел в целият свят. Как така няма правен интерес – има две страни, има жалбоподател? Истината е, че вече изборите никъде няма да бъдат същите, а каквото народа да решава съдът ще го отхвърля! Така беше и с референдумът у нас, спомням те ли си?

Ще видите и на тези избори какво ни чака. Но със сигурност, който и каквото да говори Тръмп не влезе във война с никого колкото и провокации да имаше от Китай или Северна Корея той си остана миролюбив президент какъвто Америка никога не е имала!

И ако Тръмп не следва стандартите на общността то Радев следва общността и техните стандарти.

Аз Бай Тошо Ви казвам Радев гради мостове, а Борисов ги руши.

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар