Бойко Борисов: Мата Хари може и да е мъж!

в България

Бойко Борисов: Мата Хари може и да е мъж!

Бойко Борисов за пореден път отрече да има къща в Барселона.

“Отиваш, намираш го тоя имот и казваш: “Добър ден, тая къща, ако е на Бойко Борисов, той ми каза да се настаня”. Ще дойдат да те арестуват.

Аз имам къща в Банкя, там живея, там ме арестуват, там идват да ми се радват хората. Абсолютна измишльотина. Колко да съм богат, колкото да мога да живея в Банкя и да си гледам внуците.“

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на предизборна обиколка на Габрово в отговор на въпрос дали наистина има къща в Барселона. Въпросът беше зададен от журналиста Симон Милков, а цялото интервю е качено на страницата на Борисов във фейсбук, отбелязва OFF News.

Милков беше свързан с партията на Николай Бареков, а впоследствие доби популярност покрай участието си в протестите в подкрепа на главния прокурор Иван Гешев. Той два пъти попита Борисов коя е “Мата Хари“, която е направила снимките на чекмеджето с банкноти евро и кюлчета злато, станали публично достояние.

“Много е хубаво, че в медиите излезе експертиза, че тези снимки с кюлчетата и пачките са фалшификат. Петорна експертиза, които ги пратиха в Европейския парламент”, каза Борисов.

В крайна сметка лидерът на ГЕРБ отказа да отговори коя е “Мата Хари“, като попитан дали не може тя да е мъж, той отговори, че не бил сигурен коя е, “може и мъж да е“.

Лидерът на ГЕРБ направи и кратък коментар за лидера на “Възраждане” Костадин Костадинов:

“Минимум 10 години има, откак не съм чувал Костадинов, а откак се сби с Марешки, аз съм от неговите врагове. Не помните ли, че “Възраждане” ходи да чупи МРРБ.”

По думите му между ГЕРБ и “Възраждане” има червена линия заради различните им позиции за влизането в еврозоната и затова е невъзможно да се съюзят.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар