Василев: Имам запис, в който Колтуклиева разказва за Борисов, Пеевски, Гешев и аферата с Иван Костов

в България

Василев: Имам запис, в който Колтуклиева разказва за Борисов, Пеевски, Гешев и аферата с Иван Костов “Много се забавлявах. Истината е, че г-жа Колтуклиева тепърва започва да бъде разобличавана след разкритията, които направих”, заяви в отговор на твърденията ѝ бившият спортен министър в студиото на “ЕвроДикоФ”.

“Съвсем скоро аз ще направя допитване отново дали да пусна един приятен неин запис, близо 20 минутен, в който тя много добре разказва за отношенията си с Бойко Борисов, Делян Пеевски, Гешев, любовната аферта с Иван Костов и много, много детайли, които ще ви покажат какъв човек е тя”, продължи Василев.

Той уточни, че става въпрос за аудио запис.

“Никога не сме имали маркетингов директор на тотото без опит. И между другото маркетинговата стратегия на тотализатора доведе до там, че той има 27% ръст за петмесечието на предишното управление, което бях назначил. 30% и няколко милиона повече за спорта”, каза още той.

Василев не отрече, че познава Александър Тодоров и Венцислав Петков, но изтъкна, че те са отлични професионалисти и не съжалява за избора си за тяхното назначаване.

Радостин Василев отрече да е сключвал договори за реклама с трите големи телевизии.

“Трите многомилионни договора са сключени от Любомир Петров”, заяви бившият спортен министър, показвайки документи от сключените споразумения и подчерта, че договорите са били “заварени” при встъпването му в длъжност.

По думите му с подобни договори се купува “медийно спокойствие”.

“Въвеждането на ред, създаде хаос в 4-5 федерации, които не искат да спазват правилата. Те са проверявани, установяват се нарушения при тях. Те са много пискливи тези федерации и сега се радват, че ме няма, защото мирът и любовта, които имат с г-жа Лечева ще позволят по същия начин да се харчи държавен ресурс, както преди аз да стана министър”, коментира той отношенията си със спортните федерации у нас по време на управлението му като министър.

Той определи строежа на “Арена Бургас” като “абсолютно криминална история”.

“Отстраняването на Пламен Манолов от Национална спортна база, човек, който не бях назначил нищо да управлява, предизвика много сериозна истерия в определени кръгове, които си бяха разпарчатосали Национална спортна база и всички имоти”, категоричен бе Василев.

Той отправи атака към сегашния спортен министър Весела Лечева, че е назначила обратно всички стари фигури от ръководството на Национална спортна база.

Василев упрекна Лечева за назначенията в държавните предприятия “Академика”, Национална спортна база и “Сердика – спортни имоти”.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар