Възобновяват се ежедневните полети от София до ключово международно летище

в Новини

Турският национален превозвач подновява ежедневните си полети от София до Истанбул от 25 октомври. Авиокомпанията ще изпълнява общо 8 полета на седмица от българската столица – 3 сутрешни и 5 вечерни, като в неделя пътниците имат възможност да се възползват и от двата варианта.

От новото летище на Истанбул, пътуващите имат връзка с 209 града от цял свят. Сред по-вълнуващите дестинации са Малдиви, Сан Франциско, Женева и много други. Седмичният график на полетите София-Истанбул може да бъде открит по-долу.

Полет

Ден

Отпътуване

Пристигане

1028

Сряда, събота, неделя

09:35

12:00

1030

Понеделник, вторник, четвъртък, петък, неделя

21:25

23:50

Безопасността както на пасажерите, така и на екипажа на Turkish Airlines е основен приоритет на авиокомпанията, затова превозвачът е взел всички необходими мерки, за да осигури безпроблемното пътуване на своите клиенти. Самолетите преминават през цялостна дезинфекция и почистване след всеки полет, следвайки препоръките на националните и международните авиационни власти. Допълнително, авиокомпанията предоставя на всички пътници безплатни комплекти с продукти за лична хигиена, а въздухът на борда се пречиства постоянно с висококачествени филтри за твърди частици (HEPA).

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар