Доктор Гълъбова, аз ли полудявам, или това, което става в България, минава вече границите на нормалното?

в България

Ох, едни комунисти са влезли през телевизора и у дома, скрили са ми книгите и аз, ща не ща, гледам сутрин и вечер политически предавания.

И да ви споделя какво се получава.

Докато гледам сериозни интервюта с управляващи, обслужващи и други фактори, без да искам, се заливам от смях. Не мога да се сдържа! Особено, когато Хекимян или Цвети Ризова със сериозни изражения на лицата употребят уважителното обръщение ‘“господин“ към някой интервюиран палячо – от тия с постоянното присъствие в студиата, а след всичките щуротии, които той наприказва, му рекат: „Благодаря ви за този разговор“.

Хахаха!

А отделно от това пък си представям колко дълги щяха да са носовете на разните му там професори, професорки, председателки и други важни особи…(хайде без имена, че да не пропусна някоя), ако им порастваха и на тях, като на Пинокио, след всяка лъжа. Вие представяте ли си?

Хахаха!

Доктор Гълъбова, аз ли полудявам, или това, което става в България, минава вече границите на нормалното?

Анна Заркова, Фейсбук

Ох, едни комунисти са влезли през телевизора и у дома, скрили са ми книгите и аз, ща не ща, гледам сутрин и вечер…

Публикувахте от Анна Заркова в Неделя, 11 октомври 2020 г.

<

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар