Едни от първите сме в ЕС, които реагираха на икономическата заплаха и подкрепиха бизнеса и гражданите

в България

Премиерът Бойко Борисов се похвали във Фейсбук, че България е сред първите членки на ЕС, която реагира на икономическата заплаха и подкрепи бизнеса и гражданите си с конкретни мерки.

Ето още какво пише той:

Пренасочваме 511 млн. евро европейски средства в подкрепа на българската икономика и бизнес. Безвъзмездната финансова помощ ще отиде при микро, малките и средните предприятия у нас.

Парите са от Европейския фонд за регионално развитие и от Кохезионния фонд и се отпускат след като European Commission одобри изменение на оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“.

Ние сме една от първите държави членки на ЕС, които реагираха на икономическата заплаха и подкрепиха бизнеса и гражданите с редица мерки. Мобилизирали сме всичките си усилия и вярваме, че бързо и ефективно ще можем да подкрепим всички засегнати от пандемията.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар