Ето я 18-годишната, която помете 5 автомобила след употреба на алкохол и наркотици!

в България

Ето я 18-годишната, която помете 5 автомобила след употреба на алкохол и наркотици! 18-годишното момиче, което помете пет автомобила след употреба на алкохол и наркотици, е с още едно сериозно нарушение на пътя.

Диана Мандакова е шофирала без „Гражданска отговорност“.

В 02.00 часа сутринта във вторник Богомил и съпругата му Мария Пеневи са събудени от силен тътен. Решават, че има пожар и излизат пред блока. Оказва се, че две от петте пометени коли са техни.

„Вратите бяха изхвърчали в тревата отзад. През това време, ако е минавал някой по тротоара, със сигурност щяха да му отсекат главата“, разказа мъжът пред Nova.

18-годишната жена, предизвикала катастрофата, не давала вид да е пияна или дрогирана, разказват хората от кооперацията.

Тестът с дрегер отчел 1,53 промила алкохол, а проверката за наркотици

– следи от кокаин в организма. Автомобилът, който е карала, е собственост на майка й и няма валидна застраховка „Гражданска отговорност“. Така, за да получат обезщетение от държавата за колите без каско, собствениците им трябва да чакат влязла в сила присъда.

При удара пострада приятелка на 18-годишното момиче. Днес тя е била оперирана в „Пирогов“. Няма опасност за живота й. А утре съдът ще реши дали Диана Мандакова ще остане за постоянно в ареста.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.