Звучи апокалиптично и страшно, но и проф. Иво Христов казва същото…

в Свят

Звучи апокалиптично и страшно, но и проф. Иво Христов казва същото… Светът бавно но сигурно навлиза във фаза- ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА!

Тя ще завърши по един от двата сценария. Или победа над извратеният Запад, или всемирно ядрено унищожение!

Вариант , в който Западът побеждава – няма да се случи! Защото , на Запад казаха ясно , точно и категорично- РУСИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА!!!!!!!!!.

Това не подлежи на дискусии. Присъдата е произнесена. Защото – на Запад много добре знаят, че оцелее ли Русия- ТЕ СИ ОТИВАТ!!! Не физически, а като неоспорим световен Господар! Хищник, който живее- грабейки света!

Русия ясно каза- СТИГА!!!- ВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ПОДЧИНЯВАМЕ ДА НИ ГРАБЯТ!!!!!! Поради това- компромис не може да има! В Кремъл , знаят за безкомпромисните намерения на Запада и Путин го каза ясно и категорично- Щом няма да има Русия, няма нужда да има и останалият свят!!!

Затова , там са решени да се бият докрай- НА ЖИВОТ И СМЪРТ!

Те държат копчето на 6800 ядрени заряда, с който светът ще бъде изпепелен , ако се стигне до конвенционално поражение! В това трябва да сме сигурни!

Дори и да допуснем, че САЩ успеят да унищожат военният, икономически и дори- ядреният потенциал на Русия (което практически е нереално), руснаците имат т.н. Оръжие на мъртвата ръка. Това оръжие е неоткриваемо от САЩ и ще бъде задействано автоматично.

Посейдон е вече на позиция и в Атлантика и в Тихият океан.. 100 мегатонови подводни торпеда ще вдигнат 100 метрови цунами и ще настъпи тотално унищожение на огромни области. Ще изчезнат цели държави. САЩ ще бъда опустошени, а Великобритания- напълно заличена!!!

Но, днес, във Вашингтон явно са превъртяли от страха , че ще изгубят световното си господство и яко дърпат мечката за опашката.

Никога до сега , света не е стоял на ръба на опасност за самото си съществуване. Може да се спаси само поради една причина! САЩ се откажат от мерака си за световен господар и се превърнат в НОРМАЛНА ДЪРЖАВА. само това и нищо друго!!!!!!

Другото е – всемирно унищожение! Да се надяваме, че инстинкта за физическо самосъхранение , ще надделее над алчността за власт и господство!..!!!

Иван Грънчаров

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последни от Свят

Отидете горе