Костадин Костадинов: Искаме да видим в затвора Петков, Борисов и Орешарски

в България

Костадин Костадинов: Искаме да видим в затвора Петков, Борисов и Орешарски Единственият ни коалиционен партньор е българският народ, допълни той

Искаме да видим в затвора Петков, Борисов и Орешарски. Те доведоха България до това състояние. Намаляваме с по 100 000 души на година, изпаднахме от индекса на най-развитите държави. Единственият ни коалиционен партньор е българският народ.

Това каза за „На фокус“ по NOVA лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„България е на кръстопът между своето възраждане и своята разруха. Бъдещето ни е поставено под въпрос. Всички ние ще я преосновем.

Ще наложим управление, основано на заслугите към обществото, а не към определена личност. Ще има мащабни допитвания до гражданите.

Искаме нормална, развита и достойна държава, която осигурява бъдеще на жителите си. Ние нямаме държава, а територия“, коментира Костадинов.

По думите му мотото не трябва да е „да търсим работа на човека, а да търсим човек за работа“. „Народът има нужда да види личен пример от страна на политиците.“

Според него отразяването на смъртта на Елизабет II е чуждопоклонничество. „Това е новина, но не е повод за извънредни емисии, медиите трябва да се извинят на българския народ.

Няма как да се съглася такава новина да заема цялото внимание на българските граждани. Когато имаше наводнения в Карлово, нямаше извънредна емисия. Англия има страшно много грехове спрямо България“, смята той.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар