Костадин Костадинов: Уличното осветление в България да зависи от Брюксел, ни прави зависима държава

в България

Костадин Костадинов: Уличното осветление в България да зависи от Брюксел, ни прави зависима държава „Никога не съм обръщал внимание на социологията, защото наблюдавам, че се разминават данните.

Това, което ни служи за ориентир, са настроенията и нагласите на хората. И за пореден път се затвърждава схващането, че няма с кого друг да управляваме, освен с българския народ“, каза председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов в предаването „Говори сега“ на БНТ, в което коментира важни теми, които вълнува българските граждани.

Той посочи, че в предишния парламент са разговаряли с всички политически сили по пет основни принципни условия, от които „Възраждане“ няма да отстъпи, защото те са позиция в съответствие с българския национален интерес.

Припомнясе, че това са: запазването на българския лев, премахването на чуждите военни бази от територията на страната ни, премахването на всички мерки за COVID-19, които бавно убиват икономиката ни. Премахване на санкциите към Руската федерация и подновяване на отношенията с „Газпром“, за да може българските граждани да имат достъп до евтин газ. Предоговаряне на условията на членството на България в Европейския съюз, защото те към момента не са изгодни за нас българите.

„Тези принципни условия, които сме поставяли, са условия, диктувани от мнозинството от българските граждани, с които сме в непрекъснати срещи, и то не само по време на предизборна кампания. Другите партии не се съгласяват с тях. Ако искаме да преговаряме с американското посолство, ще преговаряме директно с него и няма нужда да разговарям с посредници, каквито са политическите партии в българския парламент. Те искат разрешение да вземат едно или друго решение, касаещо вътрешната ни политика, което е абсурдно“, добави Костадинов.

Заявката, която прави „Възраждане“, е да управлява самостоятелно.

„Единственото нещо, което ме интересува, е нашият народ да има свободна и независима държава. Това е и причината избирателите на другите партии да избират все по-често „Възраждане“. Първото нещо, което хората искат, е възмездие за политическите престъпници, които направиха така България да изчезва, доведоха ни до настояще, изпълнено с проблеми и неизвестно бъдеще“, каза Костадинов.

Той даде за пример сигнал, който от „Възраждане“ внесоха в прокуратурата по повод на действия на управляващите от последния редовен кабинет, които стимулираха инфлационните процеси, като скъсаха взаимоотношенията ни с Русия.

„Това поведение е равносилно на национално предателство. По същия начин, при влизането на България в Европейския съюз, управлявалите тогава се съгласиха 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ Козлодуй не само да бъдат затворени, но и нарязани, за да не може никога повече да заработят. Така днес сме изправени пред ситуация едва ли не уличното осветление в България да зависи от решенията на Брюксел. Подобни решения правят България зависима, а не независима държава“, каза още Костадин Костадинов.

Костадин Костадинов е водач на листата на кандидатите за народни представители на „Възраждане“ в 25-ти МИР София и в 3-ти МИР Варна.

Възраждане за България! Възраждане е с номер 14 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар