Манолова и Дончева: Да се изправим и те ще паднат!

в България

Манолова и Дончева: Да се изправим и те ще паднат!


Мая Манолова носи надеждата! Надеждата от която се нуждаем всички ние идва с Мая Манолова и „Изправи се.БГ“. Към гражданското движение „Изправи се.БГ“ се присъединяват все повече хора в страната.

Присъединяват и цели структури като Движение 21 на Татяна Дончева и много други. Надежда за по-добър живот, надежда за една чиста и свята република. Цензурата е голяма, но и народното недоволство също. Над 75% от гласоподавателите у нас не гласуват за партиите като това е ясен знак за неодобрение на политико-икономическата мафия, тази мафия срещу която хората протестират. Тази мафия, която задушава всички бизнеси и всички нас. Надига се вълна от недоволство, която ще пометем статуквото.

Свободните медии все още се борим за свободата на словото, а Мая Манолова обикаля страната и със силата на словото, със силата на истината и човещината се бори с мафията. Да се изправим всички заедно и да пометем статуквото! Някой ще кажат, че „една птичка пролет не прави“, но ние ще добавим, че „един петел цяло село буди“! Да бъдем петелът на нашата улица и да пробудим обществото за промяна, тази промяна от която се нуждаем всички ние, да се изправим и те ще паднат!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар