Мая Манолова: Борисов не може да управлява кризи!

в България

Мая Манолова: Борисов не може да управлява кризи!


Бойко Борисов трябва да поеме отговорност за хаосът в страната ни. Системата се срива и Борисов трябва да поеме отговорност. Втората вълна на кризата може да помете статуквото. След първата вълна и когато стотици хиляди млади хора се завърнаха в страната ни правителството не направи нищо да ги задържи, не им предложи работа и достойни доходи, а напротив всички тези млади хора са в чужбина заради политиките на Борисов!

Тези хора нямаха реализация у нас и затова са в чужбина да търсят начин за оцеляване и препитание, изоставяйки дом и родина. Това не е само икономическа миграция, а това е евакуация. Когато държавата е мащеха и прокужда децата си навън да се учат на спасение и да оцеляват който както намери е така. Истината е, че сега се очаква втора криза, което предоставя шанс на всички, които се завърнат или да се реализират, или да протестират. Гражданско движение „Изправи се.БГ“ и Мая Манолова алармират, че държавата в лицето на Борисов трябва да понесат отговорност за своята целенасочена безотговорност.

Бизнесът фалира, масово се затварят предприятия, цехове и магазини, масово се унищожава и малкото икономика, която имаме, а тези млади хора са обречени пак да напуснат страната ни и всички ние сме отговорни за този геноцид и обезкръвяване на нацията ни.

Време е за национално спасение, но не да се спасяваме по единично, защото България ни е само една и ние трябва да я спасим от пипалата на октопода. Борисов не може да управлява кризи и е време да подаде оставка!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар