Най-богатите жени на планетата

в Новини

Американското списание Forbes публикува рейтинг на най-богатите жени на света. Техният брой е общо 97. На първо място е съоснователят на компанията ABC Supply Диана Хендрикс. Тя заема челната позиция за трета поредна година със състояние от 8 млрд. USD. Втора е Джуди Фолкнер с богатство в размер на 5.5 млрд. USD. Тя е създател на компанията Epic, специализирана в производството на медицинска техника. Трета позиция е за Мег Уитман, чието състояние е 5 млрд. USD. По-рано тя управляваше онлайн портала eBay, а сега платформата за кратки стрийминги Quibi.

Известни спортисти и певци също влизат в класацията. Сред тях е тенисистката Мария Шарапова. Тя заема далечното 87-мо място със сумата от 200 млн. USD. Серена Уилямс я изпреварва и е на 83-та позиция. Богатството ѝ възлиза на 225 млн. USD. Състоянието на Лейди Гага е 150 млн. USD.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар