Слави Трифонов: България продължава да е единствената страна в Европейския съюз, която няма нито един медицински хеликоптер.

в България

Слави Трифонов: България продължава да е единствената страна в Европейския съюз, която няма нито един медицински хеликоптер.

Слави Трифонов:
Вчера депутатите са отхвърлили идеята 25 милиона лева от бюджета за 2021 г. да отидат за закупуването на два медицински хеликоптера. Но пък си гласуваха отново 8 лева партийна субсидия.
Осъзнавате ли какво ви казвам?
Депутатите не могат да отделят 25 милиона лева от нашите пари за медицински хеликоптери, които могат да спасят нашия живот в извънредна ситуация, но могат да отделят минимум 23 милиона лева за партийни субсидии.
България продължава да е единствената страна в Европейския съюз, която няма нито един медицински хеликоптер. Нито един.
Пак ще напомня – Румъния има 14 такива специализирани хеликоптери. Дори Северна Македония има два. Северна Македония, бе!
Тези хрантутници в Народното събрание за пореден път доказват, че не им пука за нас. За нашия живот. Те се интересуват само от себе си. От собствения си комфорт. От това да живеят като богоизбрани.
Вчера депутатите за пореден път погазиха клетвата, която са положили. За пореден път показаха, че във всичките си действия се ръководят от интересите на партията, а не от интересите на народа.
Те не се народни представители, те са представители на собствения си егоцентричен живот. Те са излишни и ние нямаме нужда от тях. Имаме нужда от хора, които наистина да се ръководят от интересите на народа. Това трябва да поискаме като общност. И то веднага. Ако искаме да живеем нормално. Ако искаме да спасим животи.

Това написа Слави Трифонов на стената си.

То за тях хеликоптери има за нас няма

Ние ще добавим, че Бойните хеликоптери се използват от властимащите за спешни нужди например когато ПКП си счупи рамената става. И така хеликоптери за властта има, а за хората и тези, които са със спешни нужди няма! Разделение и управление – Валери Симеонов инспектира оградата на границата с хеликоптер, но когато трябва спешна животоспасяваща операция за хората хеликоптери няма. То линейки няма, ще каже някой, друг ще каже „събираме капачки за кувьози“, а Борисов раздава от джипката милиони за строене на магистрали и всякакви инфраструктурни обекти строени от свързани с властта фирми и субекти.

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последни от България

Отидете горе