Слави Трифонов: Вижте докъде сме се докарали?

в България

Слави Трифонов: Вижте докъде сме се докарали?

Вижте какво публикува Слави Трифонов на стената си:

 

Уважаеми сънародници, свидетели сме, и за съжаление сме участници, в най-големия хаос, предизвикван от управляващи в най-новата история на България.
Непрекъснатите противоречия във вземане на решения, особено в такава кризисна ситуация, за съжаление са ежедневие.
Няма да затваряме държавата. Ще затваряме държавата.
Няма да носим маски. Ще носим маски.
Няма да затваряме заведенията. Ще затваряме заведенията.
Всеки ден. Това е всеки ден.
Добре бе, уважаеми сънародници, кой от вас си мисли, че тези решения ги взима Министерски съвет или Националният оперативен щаб? Тези решения ги взима само един човек.
Кой от вас е толкова наивен, че да си мисли, че това не е така?!
Тези решения се взимат от Бойко Методиев Борисов. Той искаше да е така. Обществото му даде тази възможност преди 10 години и през всичките тези 10 години, той е като император, самодържец, човекът за ВСИЧКО и човекът – ВСИЧКО!
Въпреки че, уважаеми сънародници, в крайна сметка той е начело на изпълнителната власт и по закон би следвало да е управляван от Народното събрание.
Но дотук сме се докарали…
Един доста семпъл, твърде противоречив, не особено смел и недостатъчно образован човек да управлява, да решава, да затваря, да отваря и всички ние да зависим от неговите решения.
Не знам как се чувствате, но сега ще имаме време до 21 декември, за да мислим по въпроса.

 

Ние от bultimes ще добавим, че на премиера утре може да му хрумне, че му се пикае в парка и да затворят държавата, че никой да не го гледа например.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последни от България

Отидете горе