Слави Трифонов: Време е за промяна, не за подмяна!

в България


Изборите в страната досега бяха добре контролиран театър – стани да седна аз, на теб ти, на мен откакто дойдоха ГЕРБ няма на теб, а само на мен и на мен е за Бойко. Единственият начин да спрем мафията е да спрем да я финансираме и тя ще спре да съществува.

Истината е, че държавата ни не се бори с корупцията, а я финансира с еврофондове и обществени поръчки. Статуквото досега се възпроизвеждаше, но сега се самоизяжда, все пак това е основна черта на мафията и всички крадат като за последно затова и трябва ревизия, а не нова визия, трябва промяна, а не подмяна.

Над 75% от хората искат смяна на системата и новите лица като Слави Трифонов, Румен Радев или Мая Манолова са тези, които носят надеждата за промяна. Останалата работа е в нашите ръце! Тези ръце, които попълват бюлетините и след като искаме тази промяна трябва да работим за нея!

Виж още публикации на bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар