Слави Трифонов: Дали мисирките ще победят хладилниците?

в България

Слави Трифонов: Дали мисирките ще победят хладилниците?


Слави Трифонов вижда как народната омраза нараства всеки ден! Истината е, че народната омраза нараства всеки ден и ГЕРБ, и БСП, и ДПС стягат редиците си, но редиците им всеки ден оредяват. Хората са поставени в непоносима бедност и нищета и все по-малко различават политическите партии като свой представители в парламента. Слави Трифонов вижда как народната омраза нараства всеки ден, но стой от страни заедно със своята партия, която е нова и няма никакви негативи, няма и участие във властта и все повече хора виждат спасение във нея.

Трифонов умее да оцелява, но и да се пази от провокации и винаги е стоял далеч от мръсотията на задкулисието. Слави ще изненада силно ГЕРБ, БСП и ДПС, а патриотите направо ще бъдат пратени в историята след като излезе мощно и поведе народният гняв и ярост ще има наказателен вот на обществото и само голяма политическа активност може да помете статуквото, а протестите доказаха, че има такава.

Слави Трифонов от много години казва, че за да има бъдеще в България трябва да се измете боклука от властта и сега е готов да го направи, но въпросът е ние дали сме готови да го последваме или си заслужаваме участта?

Защото бедността на едно население в следствие на мерките и модела на управление на управляемите ни управляващи, а всичките ГЕРБ, БСП и ДПС заедно с патриотите досега са имали някакво участие в управлението на държавата. Опозицията не е лидерска и няма много начини, с които да въздейства на управляващите, а управляващите от ГЕРБ и така наречените патриоти не се съобразяват с опозицията, не се съобразиха и с резултатите от референдума, не се съобразяват и с исканията на протестиращите, не се съобразяват с никой и никого, но Слави Трифонов и ние всички заедно ще ги накараме да се съобразяват, ще ги принудим да признаят, че има такава държава и че има такъв народ като просто трябва да сме силни и сплотени и само така ще можем да изхвърлим боклука от властта, само ние можем да спасим нас самите и нашата родина иначе се превръщаме в територия населявана от лош материал, дебили, лумпени и кухи лейки, а мисирките ще ви обясняват колко сте богати и колко сте добре по телевизията докато хладилниците ви са празни!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар