Слави Трифонов: Значи законът е равен за всички?

в България

Слави Трифонов: Значи законът е равен за всички?


Вижте какво заяви на стената си Трифонов за Радев и Борисов

Значи така… Румен Радев, Бойко Борисов и някои министри – само два дни под карантина, а останалите по десет дни. Значи, законът е равен за всички, а за някои е по-равен.
А, чакайте малко. От столичното РЗИ и от Щаба казаха, че Румен Радев, Бойко Борисов и министрите имали обществено значима работа и затова – само два дни под карантина. Значи, тяхната работа е обществено значима, а нашата не е. Е, сега ще ви кажа всъщност как е. Всички ние, които живеем и работим в България, имаме обществено значима работа. Всеки един от нас.
И не може така избирателно, както на вас ви изнася, понеже сте управляващи и политици, да казвате кой човек е важен и кой – не. Всички сме важни. Всеки един от нас има обществено значима работа и правилата са за всички.
И докато не си го набиете в главите, между нас и вас ще има огромна дистанция. Доста по-голяма от тази, която трябва да спазваме заради коронавируса.

Нашият коментар е, че има двойни стандарти у нас, а ние сме втора категория хора.
Законът е един за всички, ама само на думи, защото за управляващите не важат законите и правилата както за всички нас.

Именно заради това трябва да има върховенство на закона и само така ще има ред и дисциплина, само така ще има правова държава, в която всички да сме равни пред закона.
Вие какво мислите, има ли паралелна държава, има ли двойни стандарти у нас?

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар