Слави Трифонов: Масово мор ли е това?

в България

Слави Трифонов: Масово мор ли е това?


Масов мор ли е това, защо не попита директно премиера Слави Трифонов? Всички виждаме, че пандемия – епидемия обслужва само фармацевтичните гиганти и всеки с лекарства се запасява.

След паниката и хаоса, с който се разграбваха хранителните магазини сега се разграбват аптеките дори вече се поставят вендинг машини с лекарства във Варна. Масов мор ли е тази истерия и този изкуствено създаден хаос от телевизорите и радиата?

Арестуван бе човек в метрото без маска. Слави попитай премиера това масов мор ли е на не една нация? И както е тръгнало май пак трябва да се сменя името на партията на „Няма Такъв Народ”. Изтребление с хаос и паника, с липса на здравни грижи и като добавим фалшивите лекарства и фалшивите храни май нас никой за хора не ни брой.

Слави Трифонов попитай премиера дали това масов мор от Бога или организирано мероприятие с цел да препечели някой фармацевтично предприятие?

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар