Соросоидни безродници плюят на Българският дух и вяра!

в България


Калоферското ледено хоро изпълва с гордост и достойнство всеки в България. Това събитие издига Българският дух до нива. в които се сливаме с Бога и ставаме едно всички в страната.

На връх празника Кузма и Дамян Бебо Халваджиян и група продажни безродници узурпират храм-паметника „Свети Александър Невски”.

Бебо Халваджиян е убеден либерал, поддръжник на мултикултурализма, защитник на ЛГБИ и човек, който явно не харесва народните обичаи. Открито заявява: ”Коленето на прасе и подпийналото клатушкане в ледена река не са „ритуали за здраве““.

Соросоидните подлоги ли ще казват кое е празник и кое не? Бебо Халваджиян ли ще задава нов фолклор, той ли точно трябва да говори за Българският народ?

Това е антихристиянско и антибългарско, които със действията си покваряват всичко светло и християнско, всичко Българско и родно!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар