Управляващата хунта открито притискат Румен Радев

в България

Управляващата хунта открито притискат Румен Радев


Вижте как действа мафията било тя и политическа у нас. След като Президентът Румен Радев обяви, че изборите ще са на 28.03.2021 година и хунтата започна натиск над президентската институция.

Да се свика Консултативен Съвет и на него управляващите да решали кога да са изборите, ако това не натиск, какво е? Румен Радев още в предизборната си кампания е във война с политико-икономическата мафия у нас.

 

След стъпване в длъжност те не спряха, а напротив – търсеха се компромати, опитваха да ги създават с натиск над семейството и роднините му, над хората от екипът, над служителите в президентството. Не спираха и с мръсната медийна война, но той не се подаде. Надяваме се и сега да не се подаде на натискът, скочиха срещу него и отлъчените от БСП, Марешки, ГЕРБ и техните опитомени патриоти. Как така само за броени часове всички атакуваха решението на президента Румен Радев, което по закон и конституция само той може да насрочи изборите.

 

И така те правят всичко възможно да са още във властта, защото знаят, че народът скандираше ”мутри вън”. Нека всички да застанем зад Президента и кажем „Господин Президент, не отстъпвайте и нито крачка назад, не се подавайте на натискът им, цяла България е зад Вас“!

Споделете тази публикация, нека се преброим, нека всички кажем „долу хунтата и мутри вън от властта“!

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар