Учредиха Конфедерация на Българския туристически бизнес

в Новини

Учредиха Конфедерация на Българския туристически бизнес, доц. Румен Драганов е първият ротационен председател.

"Водени от принципа, че единството е основа за преодоляване на всяка една криза учредихме Конфедерация на Българския Туристически Бизнес🇧🇬, в чиято основа са водещите браншови организации в сектора на туризма, ресторантьорството, конгресната и събитийна дейност. Още утре ще оповестим целите и първите стъпки в търсеното на отговорни решени", написа вчера директорът на НДК Боби Велков, един от членовете.

Пресконференция ще се проведе днес от 13 ч. в БТА. Сред учредителите са Сдружение „Българско конгресно бюро- БКБ“, на което НДК е ротационен председател, Сдружение „Българска асоциация на заведенията“, Сдружение „Сдружение на заведенията в България“, Сдружение „Български туристически съюз“, Сдружение „Българска туристическа камара“ и Сдружение „Национален борд по туризъм“.

Ще бъдат представени целите на конфедерацията. Участниците ще отговорят и на актуални въпроси в областта на туризма.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последни от Новини

Отидете горе