Акад. Петър Иванов: Хем сме недоволни, хем пак си избираме същите крадци

в България

Братя, даже според платените побъркани слугински социологически агенции с брадвите, 74% от българите не считат, че отиваме към по-добро, 67% нямат доверие в правителството, 73% нямат доверие в парламента; действителните проценти са по-големи.

Е, как тогава, според агенциите-слугини, за сегашната власт (коалиция) – ГЕРБ, ВМРО, ДПС и Воля – щели да гласуват 56,1% (пълно мнозинство) от гласоподавателите.

Значи, хем българите виждаме как с тези управляващи отиваме към пропастта, хем най-малко 3/4 от нас, българите, нямаме никакво доверие към властта (правителство и парламент) и хем, в същото време, според червенколювци, първанчета, бабимири, андрейчовци и прочие слугинаж, пак сме щели да избѐремЕ с голЕмо мнозинство на изборите същите тези партии-българоубийци, които ни управляват сега!

Никъде няма значи и един подаден глас за ПП “Възраждане”, която според мен при честни избори ще спечели места в парламента, няма гласове за “Има такъв народ” (ИТН) на Учиндолеца Славчо, няма за партията, ромите са 1,5 млн. души, няма за десни партии и др.

Как ви се струва този парадокс?

Обясненията са три:

1.) Или скъпо платена социологическа измама (всички социолози са мултимилионери);

2.) Или няма измама, и наистина на изборите резултатите ще бъдат точно такива, а агенциите добре знаят от властта, че те ще бъдат фалшифицирани, както винаги досега (1,3 млн. “мъртви души”, корпоративен вот, купени гласове и т.н.) в точно този числов порядък – 56,1% за сегашната власт;

3.) Или всички ние, българските гласоподаватели, с малки изключения тук-таме, сме глупави и побъркани простодушни и жалки, и въобще не сме в контакт с действителността, която, както всички виждаме, е ужасяваща, меко казано.

Акад. Петър Иванов, Фейсбук

ТЪРСЕТЕ НОВАТА МИ КНИГА “ЛУДИ НА ДИВАНА” В КНИЖАРНИЦИТЕ!
ТЪРСЕТЕ И В ИНТЕРНЕТ МАГАЗИНА НА ИК “АХАТ” (tornadobg.com)!
ЗА МОИТЕ ФБ ПРИЯТЕЛИ КНИГАТА Е С ОТСТЪПКА (GSM 0888 836338)

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар