Александър Симов: Срутището ГЕРБ трябва да бъде отречено от политическия процес

в България

Това че изборите са предрешени, го казват придворните политолози на ГЕРБ, които шестват по студиата.

Изборите не са предрешени.

Лично за мен аз не съм убеден, че властта иска провеждане на честни избори, щом изразяват съмнения, че машината ще блокира. То всичко става, утре хартиите могат да се скъсат, машините са по-качественият начин, който да свали всички съмнения.

Това каза депутатът от БСП Александър Симов в „Пресечна точка“ по NOVA NEWS.

Ще питаме нашите членове с кои партии да водим разговори след изборите. От настроенията, които знам, че има в БСП, убеден съм, че коалицията с ГЕРБ не само ще ни бъде забранена, срутището ГЕРБ трябва да бъде отречено от политическия процес. Ние за разлика от ГЕРБ питаме хората, при нас не един човек взема решенията. Докато не видя наченки на демокрация в ГЕРБ, не приемам съвети как се прави допитване, докато един човек при вас определя политиката, просто няма как да приема съвети как се прави демокрация и допитване, каза Александър Симов на другия гост в студиото Тома Биков от ГЕРБ.

Източник: Petel.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*

Последни от България

Отидете горе