Ал. Урумов: Мария Габриел е уволнена от ЕК заради глупостта да иска оставка на главен прокурор

в България

Ал. Урумов: Мария Габриел е уволнена от ЕК заради глупостта да иска оставка на главен прокурор Брюкселски новини

Нещата стоят по следния начин:

1. Оставката на Габриел са й я подали, не си я е подала тя, никакво подобно намерение не е имала. Затова е излязла в неплатен отпуск, с идеята при неуспех да се върне. Неуспех ще има, но вече няма да се върне.

2. Внушената й глупост да иска оставка на главен прокурор е довела до нейното уволнение, тъй като все пак има някакви правила за еврокомисарите.

Сиреч, ако всеки еврокомисар тръгне да изпълнява криминални поръчки, както направи Габриел – то къде ще му излезе краят, нали.

3. Габриел е направила жалки опити да обясни своята глупост с някаква “управленска програма на политическата партия”.

Демек, в приоритетите на нейното неродено правителство самата партия ГЕРБ й е написала да поиска оставката на главния прокурор. С което напълно е омазала позицията.

Само че не е дала убедителен отговор на въпроса защо е използвала изразите “моето правителство ще поиска” и “моят правосъден министър ще поиска”, пък след това се опитва да си измие ръцете с ГЕРБ.

Кукувица кука на еврокомисарска бука.

Много е лошо, кога се самозабрави човек.

Ето това е едно малко инфо от Брюксел, понеже и ние ядем бонбонки “Тик-так”, нали:)

Александър Урумов 

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар