Атанас Стефанов: Забравихте ли Буново?

в България

Атанас Стефанов: Забравихте ли Буново?


Днес заместник-председателят на „Приятели на Русия и православен свят“ Атанас Стефанов положи цвете пред паметника на Буново по случай годишнината от протурският атентат. Стефанов сподели пред нас, че на паметника няма други цветя и попита „забравихте ли Буново“?

Къде са цветята и венците на така наречените патриоти тук на тази кървава дата, няма ги! Къде бяха и венците на Шипка от политическите партии и общини – нямаше ги както ги нямаше и духовниците от Българската църква една панахида да отслужат!

По заповед на Ердоган и неговият добър приятел както казват от ДПС се заличава Българската историческа памет, заличава се България от картата на историята.

Само един свещеник се осмели да отслужи панахида на Шипка и това е народният свещеник Стоян Божурин. Иначе всички са политици!

Днес Атанас Стефанов от „Приятели на Русия и православен свят“ и техни сподвижници сведоха глава пред загиналите от турските терористи на гара Буново.

Лека им пръст и светла им памет, а ние докога ще свеждаме глава и ще позволяваме това унижение? Светла им памет! АМИН

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар