Бай Тошо: Всичко е наопаки

в Бай Тошо

Бай Тошо: Всичко е наопаки Бай Тошо: Тези и онези са маскари

Бай Тошо: Да си маскара не е лошо. Всичко е с главата надолу дето се казва наопаки.

Тези, които свидетелстват срещу бандитите са в затвора, а бандитите на свобода.

ТЕЗИ, които трябва да се борят срещу даването на подкупи най-много ги взимат, тези дето дават подкупи казват корупция няма. А според Министрите корупцията била нещо като усещане – сигурно е и приятно да си забогатяваш без да правиш нищо.

Та и тези и онези са маскари е казал Алеко Константинов, но да станеш Маскара трябва и ти да си дал нещо не на света, а на правилните хора. Лекарите станаха търговци и се пазарят с дявола, а дори и дяволът е по-милостив от ТЕЗИ. ТЕЗИ дето трябва да приемат лекарства приемат закони.

ТЕЗИ, които трябва да следят за реда задават новият ред и така за едни редът е един, а за ТЕЗИ дето са си платили е друг. ТЕЗИ от КАТ имат норма за писане на актове също като при проститутките, ама техните са полови не на хартия, ама и те са на норма и не подбират ТЕЗИ или онези. Полицай в Пловдив правят отвличания вместо пагоните да преследват престъпността днес престъпността е облечена в пагони то и ТЕЗИ и онези са така и в други градове само дето не са ги хванали.

Само сивият сектор някак си работи в страната, а тези, които законно си плащат данъците са ревизирани, проверявани и рекетирани дори всичко е наопаки.

По мое време защо нямаше престъпност, рекет, отвличания и изнудване, защо нямаше никаква престъпност нито битова, а за организирана и дума да не става?

Е, имаше тук-там някой битов инцидент, но на ТЕЗИ, който ви управляват и грабят къщите на родителите им не се заключваха и пари имаше във всеки дом, но нещо се обърна и всичко се обърна наопаки дето се казва.

Ако всичко, което се смята за нормално днес го обърнете наопаки може и да се получи нещо по-правилно. Иначе пак ще викате, че и ТЕЗИ, и онези все са маскари, а животът ви догаря като свещ отиваме си всички, но идват след нас други и какво ще им завещаем по-добри или по-тежки дни?

Виж повече на Бултимес Инфо

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар