Бай Тошо: Защо Румен Радев казва „Мутри вън“?

в Бай Тошо/България


Бай Тошо: 100 лева за глас дават! Бай Тошо: Управляващите са направили разчета по 100 лева на глас дават, а някъде пък са взели стотачката и в форма на пакети за храна, които не струват сто лева, а около десетина. Бори развърза черната каса, все пак нали сивият сектор я пълни повече от десет години. А нормалният Бизнес насилствено бе вкаран в сивото пространство за да може да бъде рекетиран да се пълни именно тази черна каса.

Защо Радев казва „Мутри вън“, защото самият модел на черните каса е взаимстван от мафията – там имат черни каси където всеки внася процент от заграбеното и в случай на проблем от тези пари се плаща на корумпирани съдии и прокурори за адвокати и така нататък. Та и моделът е същият с политическа партия ГЕРБ как ако не по СИКАДЖИЙСКИ да се управлява тази групировка?

На повечето места в България тази черна каса се обслужва от областните координатори на ГЕРБ – те събират такса „спокойствие“ от фирмите ежемесечно и превеждат парите в националната каса. Малките фирми и хората на ръба на закона плащат такса „спокойствие“, а големите фирми такса „стабилност“. Парите от наркотици, трафик и проституция, парите от контрабандата са си за Бойко – той на никого не се отчита, а ако трябва да се плати на големите сили той да е във властта и се тегли кредит, който ние ще плащаме, децата ни и техните деца без да ни питат искаме ли или не.

Президента Румен Радев е интелигентен и в екипът му няма случайни хора като те го информират в детайли за случващото се в страната и той знае, че ако мутрите се извадят от властта мафията ще започне да се самоизяжда, а фирмите ще си плащат данъците и така хазната ще се напълни, ще има пари за пенсионери и социална дейност и България ще тръгне на добре затова истинският проблем в страната са мутрите във властта. Гласувайте, така ще намалите контролираният вот от мафията и те ще загубят влиянието си във властта!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар