Бай Тошо: За един нов свят, строг, но справедлив!

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: За един нов свят, строг, но справедлив! Аз Бай Тошо Ви казвам, че България трябва да тръгне по един нов път – строг за управляващите и справедлив за народа.

Народа иска възмездие за тези, които съсипаха България, но иска и справедливи доходи, справедливи пенсии и справедливи закони за всички.

Трябва строго да се прилагат законите за политици и държавната администрация и всеки, който е крал или се е облагодетелстван по някакъв начин да си понесе заслуженото.

Трябва ревизия на преходът, защото аз ви оставих заводи и предприятия, но вие направихте приватизация, а сега нямате икономика, кой е виновен за това?

Бойко Борисов повече не може да управлява държава, но трябва зряло да се постъпва и всички бандити да си понесат заслуженото.

Идва Видовден и това зависи само и единствено с активна гражданска позиция от действия на хората, които активно трябва да участват в промяната, която искате.

Трябва здраво да се работи за един нов свят, в който да има строг ред и дисциплина, права и задължения и всеки да си знае мястото.

Не говорим за Диктатура, а за ясни правила наложени в името и интересите на народа не отвън.

Това е последния шанс България да тръгне по нов път с грижа за хората, с грижа за родината иначе виждате сами политическата математика не излиза и ще влезете освен в икономическа криза и в политическа, а хунтата не ще се даде без бой.

Време е наистина мутрите да и отидат от властта, но на тяхно място трябват зряло мислещи хора.

Виж повече на Бултимес Инфо

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар