Бай Тошо: За наследството ми!

в Бай Тошо/България/Новини


Аз Бай Тошо наскоро се видях тук на онзи свят с Борис III и той ме пита „как управлява след мен“? Казвам му „ами добре, построихме пътища и магистрали и заводи, построихме атомни електроцентрали, модернизирахме страната и я превърнахме в модерна и аграрна страна, създадохме читалища и развивахме населението в морал, спорт и знание, което да вложат като инженери и тесни специалисти в индустрията“. Яно, ми вика Борис III, всичко това си създал с моите хора?

С хората възпитани по моето време?

А сега какво се случва в България? Цялата тази Демокрация и този път на Капитализъм държавата оцеля с хората възпитани в Комунизма, но какво възпитахте вие? Какво Бъдеще ще има България с младите днес? На какво ги научихте?

В какво ги възпитахте? С идването на Демокрацията дойдоха и наркотиците и чалгата, дойде престъпността и разврата, дойде и бедността и болестите.

Една другарка каза, че Демокрацията им е отнела много, но какво ви донесе? Сега след като си отива Борисов кой и как ще управлява страната, кой и с кого и с какво ще гради страната или викате може и да има такъв народ, но май няма да има такава държава?

Бай Тошо: Трябва всички да застанем зад Румен Радев, защото не с кого, а с какво ще се гради тази държава е въпросът?

Виж повече на Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар