Бай Тошо: Трябва силен лидер да поведе страната!

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Трябва силен лидер да поведе страната!


Бай Тошо: По мое време имаше две партии По времето на Соца имаше две партии – тази на комунистите и на земеделците като земеделците бяха незначителен процес и не можеха да влияят на решеният на ЦК на БКП. Обвиняваха ме в еднолична власт, но решенията се взимаха от колективни органи, които зорко бдяха за проблемите в страната и смело мога да кажа, че грижата за хората бе първостепенна.

Нямаше бедност и безработица, нямаше и хора без покрив над главата си и гладни, а болните се лекуваха изцяло безплатно дори възстановяването им минаваше през санаториуми на планина или море. Хората бяха задоволени, е не всички. Имаше такива, които искаха повече и крадяха от заводите, но те влизаха в затвора. Днес тези дето крадат и посягат на държавното имущество не ги вкарвате в затвора и заради това се превърна в модел. Разграбването на държавата продължава вече десетилетия, а в затвора няма политици, защо ли? Защото корупцията е тази, която изяде душите ви и съсипа съдбите ви. И Америка и Европейският Съюз ви обвиняват в корупция по високите етажи на властта и какво от това, че мутрите и мафията обичат корупцията.

Всеки един от вас трябва да си зададе въпроса иска ли децата му да живеят в такава държава или да застане твърдо зад кампанията „Мутри вън“, или да възпита децата си в бандитлък за да оцелеят? Моделът го има нарича се ОПЕРАТИВНО ПРЕСТЪПНА ГРУПА ГЕРБ, а Изборът – какъв е по-точно изборът, огледайте се! БСП обнови структурите си с нови и млади хора, изгони старите задкулисни играчи, които имаха големи бизнеси и техните икономически мераци ги водиха на тайни договорки с управляващата политико-икономическа мафия.

Днес Столетницата има стари грехове, които иска да изкупи, дайте и шанс да се докаже. Само да не се окаже, че става дума за естетична политическа хирургия и новата визия да е планирана и добре гримирана като това са страховете на хората. Но е факт, че старите мутри ги няма във БСП, а младите не са бизнесмени, което доказва, че Нинова започна промяната отвътре навън и козметиката е последната фаза на промяната. Нито една политическа партия обаче не направи това.

Нито една партия не влезе във вътрешни войни за да се обнови за да тръгне България с нови сили и да се изправи не и трябват патерици, а силен екип с грижа за хората иначе политическата криза няма да има край. Групировката ГЕРБ има назначени много верни слуги на възлови постове, които ще дестабилизират всеки опит за промяна и ще клатят страната! Това трябва да спре и само лидер със силна ръка може да направи това. Дотук само Румен Радев и Корнелия Нинова не се страхуваха да се опълчат на мафията и да се борят със силни и богати врагове в една корумпирана страна!

Подкрепяте ли ги?

 

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар