Бай Тошо: Covid убива моят приятел Кадафи

в Бай Тошо/България

Бай Тошо: Covid убива моят приятел Кадафи


Истината която ще ви шокира…
Връзката между Кадафи и Бай Тошо е била в изгода на България. А това, че на младини Муамар Кадафи е бил на обучение в Добрич в местната поща, където го обучавали на тайните в телекомуникациите и използването им за подслушване. Това съобщиха преди време пенсионирани служители на пощите.

Обучението е било дело на тайните ни служби в периода между 60-те и 70-те години. След това престоят на Кадафи в района на Добруджа продължил с почивка в курорта Албена. Нашите служби са проучили навиците и пороците на Кадафи още на младини и всичко това се е използвало когато става пръв водач в Джамахирията.

Дали е бил диктатор Кадафи безспорно е, но когато на 01.09.1969г. след преврат започва управлението на Либия той изгражда тесни връзки с България и Тодор Живков.

При първата си официална визита у нас на Орлов мост са били хиляди жени, които да махат на кортежа. Бай Тошо е знаел за похотливостта на Кадафи и че той залитал по красиви Български девойки и партията охотно го снабдяват с такива при всяка визита.

По ловните стопанства са ставали чудни оргии с Кадафи и той винаги си е тръгвал доволен от България. И с такива жестове България е печелила милиони от Либия и от слабостите и пороците на Кадафи.

През лютата зима на 1990 година либийският лидер изпратил на България два танкера петрол за сметка на либийски задължения. Бай Тошо казва на Кадафи при друга негова визита, че Либия дължи над 400 милиона.

А Кадафи просто бръкна в джоба си, измъкна зелени чекове на Чеис Махде Банк – написа 200 милиона. Ей така Бай Тошо въртеше външна политика.

Печелеше им сърцата, предразполагаше ги, използваше благоприятните моменти да откъсне нещо за България, не за себе си. Днес има стотици подаръци от Либия и Кадафи свидетелстващи за отношението на двамата първи измежду тях седло за камила и позлатен пистолет.

Защо казваме днес, че може би истината за Covid убива Кадафи.

През 2009г. Муамар Кадафи на 64-тата сесия на ООН в Ню Йорк от трибуната завява: ”Те сами ще създадaт вируси и ще ви продават ваксини. След това ще се преструват, че им трябва време за търсене на решение, въпреки, че вече го имат“…

И така през 2010 година се подготвят размирици и през 2011 година Муамар Кадифи бе публично екзекутиран без съд и присъда и така империалистите убиха един диктатор, който дръзна да каже истината. Тази истина днес е факт, но никой лидер не смее да каже това на народът си за да не последва Муамар Кадафи.

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар