Богомил Бонев: Продажниците са така увълчени, че водят България към гражданска война!

в България

Богомил Бонев: Продажниците са така увълчени, че водят България към гражданска война! Богомил Бонев предупреди, че искрата може да пламне и да подпали страшен огън!

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев адмирира журналистката Велислава Дърева за сътворената от нея нова думичка „фашибозук“ – онези, стремящи се да разрушат и заличат не просто паметниците у нас, а миналото, паметта и историята ни.

Богомил Бонев алармира за опасност от размирици

Според него обаче, това далеч не е така безобидно, колкото предполагат, а може да разпали такъв пожар, че огънят да помете цялата държава.

И да доведе до вътрешни размирици, за каквито не сме и сънували.

„Това са продажници, подлоги на НАТО, САЩ и ЕС, които имат една обща черта – лишени са от мисъл. Те не разсъждават, те изпълняват.

При това го правят с нахъсаност и злост, каквито дори през Втората световна не сме виждали. С малките си мозъчета обаче не осъзнават, че водят България към гражданска война.

Ако нещо е останало у българина, който е буквално пред финансов фалит, ограбен и стиснат за гушата до безсъзнание, то това е честа и паметта за миналото, за историята.

Отнемат ли му и тях, той губи всичко, но това няма да позволи. Дано тази продажна сган се осъзнае и прекрати размириците, преди да са отнесли и нейната глава“, коментира Богомил Бонев.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.