Борисов каза, че ще предложи красив и умен премиер. Габриелът какво общо има с това описание?

в България

Борисов каза, че ще предложи красив и умен премиер. Габриелът какво общо има с това описание? Борисов каза, че ще предложи красив и умен премиер.

Габриелът какво общо има с това описание?

Мария Габриел била кандидатът на Герб за министър-председател на България. А защо не Гинка от Пазарджик?

Най-добре е, без повече церемонии, да си поканят лично Сорос, чиято креатура е Марийка от село Хаджидимово, Гоцеделчевско – за премиер. По-честно ще бъде. Защо са тия вечни подставени лица?

Мария Габриел!

Ох, Майчице моя Българийо – и тоя ли експеримент на Мутрафона от Банкя ще изтърпиш, без да гъкнеш? И с това ли унижение ще се примириш?

Макар че подир Боко и Киро – вече кандисваме на всякакъв човешки отпадък. Включително на Денков – „академик“ с извинение!

Милена Върбанова

„Ще предложим безспорен премиер. Ще го направим утре в народното събрание пред лидерите на всички партии. И повярвайте ми – изборът ни е абсолютно за точния момент, това което българите очакват. А те очакват да се тури ред в хаоса, да заработят еврофондовете, ПВУ, присъединяването ни към Шенген и еврозоната, правосъдната реформа и законите, за които сме поели ангажимент“, каза Борисов.

По-умен и по-красив от мен няма, категоричен бе Борисов.

„Даже в каратето е казано, когато се събудиш сутрин и се погледнеш в поточето на водата, трябва да се усмихнеш на себе си и да се харесваш“, каза още той.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар