Борисов обяви война на иманяри и колекционери

в България


След като върнаха антики от Америка и Канада управляващата хунта разбра, че е този бизнес има много пари после се престрашиха от алчност и удариха най-големият колекционер на Балканите, а може би в цяла Европа Васил Божков за урок и назидание на другите.

Единият от братята Бобокови също бе ударен и така Борисов и Гешев започнаха акции в цялата страна и само за седмица има арестувани над 15 човека в страната този път обикновени иманяри интересното е, че съдията приема за доказателство и притежанието на каталог и ако имате метал детектор вече 2 и 2 правило 4 и вие сте престъпник.

Толкова са алчни и нали, че не им пука, че идват избори и цялата иманярска гилдия, която е над 60 000 активни в страната ще възроптае. Преди известно време атакуваха и няколко човека с драги по реките дори имаше облъчване по БТВ. Краде се отвсякъде като за последно и да се пазят колекционери, антиквари и иманяри, защото явно правителството предусеща краят си и ще ограбят колкото се повече хора. Случаите в Плевенско, Шуменско и Търновско са само началото.

След иманярите да е готвят гъбарите – търсачите на трюфели и там нещата се държат в съмнителна обстановка. Баталясаха бизнеса и сега няма да позволят никаква алтернатива на оцеляване и всеки, който си сложи монета или някой лев в джоба от ГЕРБ го броят като кръвна обида.

Вижте още от bultimes

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар