Валери Симеонов няма да подава оставка: Демонизират ме! Аз съм платил моята цена

в България

Обидно ми е, че ме домонизират и ме изкарват едва ли не обществен враг номер едно.

Аз съм платил моята цена, това каза в студиото на Нова телевизия зам.-председателят на Народното събрание Валери Симеонов по повод протестите срещу неговото избиране.

Симеонов подчерта, че е поднесъл своите извинения към майките на деца с увреждания, които той обиди в свое изявление. След това лидерът на НФСБ се наложи по същата причина да подаде оставка като вицепремиер.

Валери Симеонов разказа също, че е наясно с това, с което се сблъскват хората, които се грижат за свои болни близки, защото и той се грижи за своята болна майка. „Затова никога не приемам покани от медии в събота и в неделя, защото трябва да съм там, за да я изведа в парка, защото тя иначе няма как тя да види света“, коментира той.

Лидерът на НФСБ разказа и че виждал още като дете как баба му се грижи за тежкоболния му дядо, както и че е полагал на много хора със здравни проблеми още преди да се занимава с политика. Той заяви, че няма намерение да подава оставка от новия си пост в парламента. Валери Симеонов също така подчерта, че работи върху себе си и вече не си позволява предишния си остър изказ публично.

Източник: Petel.bg

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*