Васил Михайлов: Никога не съм се „навеждал“ пред крадците в тази държава! Заплювам ги!

в България

Васил Михайлов е сред малкото, които останаха достойни и почтени българи!

Големият Васил Михайлов прилича досущ на най-емблематичната си роля – тази на великия Петко Войвода.

Също като него той не се е прекланял пред никого в политиката, макар да е бил в нея.

И се кълне, че няма да го направи до края. А хората го определят заслужено като един от малкото останали истински достойни и почтени българи.

„На никого и никога не съм се „навеждал“, затова и съм отказвал награди, почести, предложения. Заплювам крадците в управлението ни, които десетилетия грабят народа ни и не се умориха да плюскат за негова сметка.

Лошото е, че който не „вие“ с глутницата им, е оставен да гине в мизерия и глад.

Нашите политици искат срещу себе си удобни люде, искат послушковци, които с готовност да лижат обувките им за шепа банкноти. Тях не ги вълнува истината и никога не ги е вълнувала – неудобна ли е, моментално ще кажат, че е лъжа, че е фалшива новина.

Но хората знаят, паметта на народа няма да се изтрие и се надявам всичко да си дойде на мястото някой ден“, казва Васил Михайлов.

Той не крие, че винаги е бил с леви убеждения и вярва, че не е справедливо и е мерзко група богаташи да се гоят за сметка на милионите граждани.

Актьорът продължава да живее скромно и да се гордее с това, че не е подлизурствал и миг в живота си. Голям!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар