Групата на „Не подкрепям никого“ се увеличава с огромна скорост!

в България

Групата на "Не подкрепям никого" се увеличава с огромна скорост! За пореден път сме свидетели на срамни действия на политически импотентни депутати!

Както се казва, те председател не могат да си изберат, а искат да управляват държавата и да се разпореждат със съдбата на народа.

След днешните срамни изцепки на политиците, съм сигурен, че групата на „Не подкрепям никого“ се увеличава с огромна скорост!

И как да не се увеличава, когато хората виждат с очите си, че тези политици не заслучжават и не бива да представляват народа, камо ли да получат подкрепа!

Само броени минути след като положиха клетва, която завършва с думите „…и във всичките си действия да се ръководя от интересите на народа. Заклех се.“, същите тези, демонстративно показаха, че не ги е еня за интересите на народа.

Защо пиша всичко това ли? Защото е срамно и обидно да ни разиграват сценка, която вече сме гледали! Защото дори на малките деца е ясно, че тази сценка може да завърши само по един единствен начин и този начин е чрез избор на председател на Народното събрание! Срамно е, че харчат нашите пари за пошъл цирк с предизвестен край! Димитър Байрактаров

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*