Гърми страшен скандал! Русокоса общинарка лъсна насред Видин по гол задник и цялата омазана със… СНИМКИ 18+

в България

Невиждан скандал избухна тези дни във Видин, съобщава BulNews.

Рано сутринта в събота из улиците се разходи общинската служителка Наталия Спасова, която е близка до кмета Цветан Ценков.

Русокосата сътрудничка на председателя на общинския съвет Генади Велков била облечена само с прозрачна блузка. Тя стъпвала неуверено по плочките с босите си крака, като отвреме навреме използвала и стените за свой верен помощник. Цялата била омазана с неизвестна кафява мръсотия, която придавала допълнително „очарование“ на гледката.

Ранобудни видинчани не вярвали на очите си, когато видели по улиците да се разхожда някаква русокоса фея. По-съобразителните успели да направят няколко исторически снимки на неадекватната общинска служителка.

По неофициална информация, Наталия Спасова, освен на 8 часа в Общинския съвет, е работила и на други две места по четири часа, едновременно, редовна смяна. Едно от допълнителните й работни места е бил Ансабъл „Дунав“.

Скандалът е огромен, тъй като кметът Цветан Ценков имаше планове да я постави есента в своята листа с кандидати за общински съветници, така че тази жена изобщо не е случайна.

На този етап няма информация с какви бесове се е борила в петък срещу събота, но във всички случай преживяното я е оставило без дъх. И дрехи…

Още вчера компрометираната приятелка на кметът Ценков е подала предизвестие за напускане на общината. Веднага след това тя е излязла в отпуск и изчезнала от крайдунавския град. Говори се, че вече се е скрила в София, което означава, че скоро може би ще се появят вълнуващи кадри с нея и от столицата.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*