Да ви обясня накратко защо политическата система е изчерпана и политиците са пълни идиоти, че не го разбират

в България

Да ви обясня накратко защо политическата система е изчерпана и политиците са пълни идиоти, че не го разбират Да ви обясня накратко защо политическата система е изчерпана и политиците са пълни идиоти, че не го разбират.

В момента в Парламента има 2 партии, които са абсолютно неприемливи за коалиция – ДПС и Възраждане. Те заедно имат 60 депутата.

Без тия депутати, да събереш 121 е абсурд. Просто няма как да стане. Трябва да спечелиш 2/3 от гласовете извън ДПС и Възраждане.

Това е абсолютно невъзможно. Време е за ВНС и реконструкция на конституционния модел. И стига сме губили време. Парламентът да гласува веднага свикване на ВНС като наруши двумесечния срок за свикването му. Дори с нарушение, веднъж проведен избор, санира нарушенията. Проведе ли се избор, това е народната воля, той не може да бъде отменен.

И да се променя конституцията…

Президентска република, пряк избор на премиер, нещо подобно. Не може да правим избори всяка година. Избори, които не произвеждат нищо, не са избори…

А тъпоумните политици нищо не усещат…

Добри Божилов

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар