Дитер Болен от Modern Talking: Ако не бяха наложени санкции, нямаше сега да се налага да мръзнем / ВИДЕО

в Свят

Дитер Болен от Modern Talking: Ако не бяха наложени санкции, нямаше сега да се налага да мръзнем / ВИДЕО Германският музикален продуцент Дитер Болен, известен в цял свят с участието си в дуета Modern Talking, се обяви против антируските санкции, съобщава Die Welt.

Според него заради тях сега германците трябва да мръзнат и да „вършат глупости“.

Изявленията му бяха остро критикувани от германски и украински политици, пише вестникът.

Die Welt: Солистът на Modern Talking се обяви против антируските санкции

Певецът направил това изявление в края на август на една от срещите на върха на предприемачите, но видеото придоби вирусна популярност едва сега и бе цитрано от чужди агенции.

„Може да има различни мнения за сегашната ситуация, но моето мнение е следното: ако те (европейските политици) не бяха наложили тези санкции и ако разумно бяхме седнали на масата за преговори, тогава хората нямаше да се занимават с всички тези глупости сега.

„Ако германските политици не бяха предприели тези наказателни мерки, а бяха проявили благоразумие и бяха седнали на масата на преговорите, тогава хората нямаше да се занимават с всички тези глупости сега“, каза той.

„Сега трябва да мръзнем, сега имаме нужда от това и това, според мен всичко това са глупости.“

Сега трябва да мръзнем, сега трябва да направим това и това – знаете ли какво? Всички тези глупости,“ последната фраза била посрещната с аплодисменти и възгласи от публиката според определени медии.

„И сега рублата расте, еврото пада, а политиците тичат напред-назад, опитвайки се по някакъв начин да се справят с цялата тази инфлация“, вдига ръце Болен.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.