Драма: Емили Тротинетката опитала да се обеси с чаршаф в ареста / СНИМКИ

в България

Драма: Емили Тротинетката опитала да се обеси с чаршаф в ареста / СНИМКИ

Два пъти е опитала да се самоубие Емили Тротинетката докато е в следствения арест. Това призна самата тя в съдебната зала днес, когато й бе дадена думата.

“Първият път опитах да се обеся с чаршаф. Опънах го, завързах го за решетките и провиснах. Но се развърза и падна”, разказа още тя. Вторият път опитала да си пререже вените. “Бяхме на разходка в двора. Издебнах да няма охрана и опитах да си прережа вените. Но охраната ме видя и ме спря”, каза Емили пред съда.

“Много зле се чувствам в ареста. Моля ви, пуснете ме вкъщи!”, примоли се тя.

Предстои произнасянето на Окръжния съд в Пловдив за мерките на Тротинетката, Чеченеца и Куката.

Първоначалният сценарий на видеото с Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката, което скандализира цяла България, бил “строга господарка – роб”. Това стана ясно по време на гледането на мярката за неотклонение на тримата инфлуенсъри в Окръжния съд.

Емили (Даниел Йорданов) трябвало да бъде строгата господарка и на въпросното видео да има свой роб – 20-годишното момче Денислав, разказал при разпита му Тошо Куката. Посочил, че впоследствие идеята за сценария претърпяла развитие и се стигнало до това момчето да бъде вързано на каишка като куче, на което инфлуенсърите дават команди и го поощряват с галене по главата.

“Това е гавра с личността”, казал Куката, осъждайки вече реализираната идея.

Прокуратурата поиска най-тежката мярка да бъде потвърдена и за тримата. Адвокатът на Емили предостави решение на ТЕЛК, от което става ясно, че подсъдимата има психична недостатъчност.

“Разпитани са 19 свидетели – 7 от тях преки очевидци, останалите са зрители на видеото, с което грубо се нарушава обществения ред и общоприетите нрави в обществото. Всички разпитани дават едностранчива негативна оценка на видяното. Подобна оценка вече има и от самите обвиняеми”, изтъкна прокурорът.

Той посочи още, че при разпита си Емили разказала, че дошла в Пловдив по идея на Тошо Куката след дълго убеждаване от негова страна.

“Не знаех, че става дума за оскверняване на личността”, посочила Емили.

При разпит в днешния ден, 20-годишното момче, което на клипа е вързано като куче, е казало, че въобще не е бил щастлив по време на заснемането. Две негови учителки, разпитани по делото, казали, че Денислав малко по-късно е осъзнал какво всъщност се е случило и какво са направили с него.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*