Държавата вони на ГЕРБ, тиня и боклуци. Лъсна им напълно бездарното управление на тази сбирщина, която се титулува … партия

в България

В държавата яко се размириса, дори вони на ГЕРБ, тиня и боклуци.

Лъсна / за кой ли път?/ напълно бездарното управление на тази сбирщина, която се титулува …партия.

Областни градове са на режими и молят Бог за вода, щото държавата ги е довела до уникално бедствие.

Десет години гербаджийските управници не разбраха колко язовира има в страната, чия собственост са, как се стопанисват!

И заедно с това завоня на…боклуци: опаковани в бели или сини бали. Дотътрени у нас от Англия, Германия и Италия. Имаме ли министерство за опазване на околната среда, на водите? Как да нямаме! Управлява го едно безличие, пробутано от големия патриот Каракачанов. Под носа на Нено Димов и с негово, разбира се, съгласие 538 фирми внасят боклуци от Европа у нас. Според някои изследвания – тайният внос на миризливите бали е почнал още на третата година от великото управление на ГЕРБ -2013-та. Властта мълчи и се чуди как да излезе от вонята. До народа достигат зловещи цифри – 2017 година са внесени 72 хиляди тона, на следващата година – 85 хиляди тона…Но истински се разнесе вонята, когато в Италия бяха задържани 815 тона , които щяха да бъдат внесени у нас. Задържани, защото там със златния боклук се занимава … мафията. Тя пък го препраща на нашата мафия.

Страшното е, обаче, че в балите се смесват токсични с битови боклуци. Но на нашата велика власт хич не й пука. На нея й дай да търчи по телевизии и да бие тъпана на успехите.

Държавата потъва, а гърдите на Борисов и неговите министри посиняха от глупаво самопохвалване. Направете си извода – в Югоизточна Азия са забранили внос на боклуци. А у нас най-великото правителство – на ГЕРБ, внася с хиляди тонове. А уж се фукаме, че сме в елитната Европа.

Стефан Северин, Фейсбук

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар