ЕС няма да ни спаси, той поддържа Борисов. Те знаят далаверите му и го използват

в България

МАЛКО ИСТИНИ ЗА НАИВНИЦИТЕ:

1. В България за големи интереси закони няма. Там е законът на силата.

2. Главният прокурор не е, за да пази вас, а да пази тях. И понеже вие не можете да се опазите от тях, разчитате на него. Той ще ги пази, вие ще се надявате.

3. Лаура Кьовеши има за задача да пази парите на ЕС. И ще ги пази, доколкото това е изгодно на управляващите ЕС, на които им е по-удобно да подхвърлят на Борисов трохи и да имат един верен слуга, отколкото да приложат закона и да имат втори Орбан.

4. ЕС няма да ни спаси, той поддържа Борисов. Те знаят далаверите му и го използват. Затова и до припадък да си пускате сигнали до Брюксел, ефект няма да има, а само ще показва наивността ви.

5. Васил Божков няма да ви спаси. В ситуацията ние сме овцете, а Божков и Борисов вълци, които се ръфат. Който и да спечели, за стадото това няма да промени нищо. Най-доброто ще бъде да научим още някоя истина за властта.

6. Промяна ще има, когато има способен водач с харизма, много пари и обществена нагласа. И немаловажно – мощна външна подкрепа от някоя от световните сили.

Който разбрал – разбрал, политиката не е за наивници!

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*