Иновативно решение на авиокомпания

в Новини

Иновативно решение реши да внедри националния авиопревозвач на Нова Зеландия. С цел да намали количеството на отпадъците на борда на самолетите си ръководството е решило да внедри ядливи чаши за кафе. Те са направени от бишкоти с вкус на ванилия.

Годишно Аіr Nеw Zеаlаnd използва 8 милиона чаши за топлата напитка. Те са тествани както на земята, така и във въздуха. „Чaшĸитe ca мнoгo xapecвaни oт ĸлиeнтитe, ĸoитo ги пpoбвaxa. Изпoлзвaмe ги и ĸaтo ĸyпичĸи зa дecepт”, ĸaзвa мeниджъpът нa пoтpeбитeлcĸoтo изживявaнe Hиĸи Чeйв.

Появиха се и критици на идеята, като заявиха, че авиокомпанията може да направи и много повече за опазване на околната среда.

Това е втората голяма еко инициатива на авиокомпанията. През миналата година купички за многократна употреба за сервиране на салатен дресинг смениха индивидуалните пластмасови пакети, в които се сервираше течността.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар

Your email address will not be published.

*