Истината за Радев и неговото семейство

в България

Истината за Радев и неговото семейство Истината за Радев за която никой не говори!

Президентът Радев се доказа като почтен човек, който не се подаде на изкушенията на властта, който не се огъна и под натискът на политико-икономическата мафия и застана смело.

Опълчи се на паралелната държава, но на каква цена? И кой плаща тази война за справедливост и да бъде на страната на народът? Живот под лупа да мери и премерва всяка своя дума, защото васалните медии на властта го следят и само да каже нещо извън контекста на дадена тема и ще бъде разпнат по телевизии, сайтове и в социалните мрежи.

В социалните мрежи има цели екипи така наречените шпиц команди – тролове обучени и подготвени да разпространяват неистини за президента Радев и неговото семейство и ежечасно да подронват авторитетът му и този на близките му и институцията, която управлява! Именно те създават и разпространяват фалшиви новини.

Под ударите на Мафията са съпругата му, детето му и всички от екипът му. Това напрежение и стрес влияят на него и на всички. Да си спомним инцидентът с катастрофата на покойният му баща, светла му памет на човека, нима това не бе инсценирано от ченгеджийската мафия да му намекнат нещо страшно?

Измислените скандали със синът дето се казва с най-милото му, със съпругата му какво казала, какво направила, какъв тоалет била и избрала за дадено събитие.

Гледани са под лупа, следени и за най-малкия детайл от ежедневието им и животът им се преекспонира и се представя в негативен план. Президентът Румен Радев е силен мъж физически и психически, силен дух, умен и креативен, но близките му са уязвими и се налага да бъдат силни, но на каква цена обаче?

От военен пилот трябва да се превърне в дипломат и да спазва протоколи на държание и поведение. За толкова години само веднъж той показа жест извън протокола и то бе един вдигнат юмрук – символ на борбата за свобода и справедливост докато някой политици си ходят с ръката в джоба като байганьовци и излагат България по света.

Да и доблестен, и честен, да не си покварен и корумпиран, да си патриот, който милее за страната си и отстоява честа и достойнството на своят народ и родина е трудно в условие на мафиотска война мръсна и подла, но той го прави, на каква цена обаче?

Истината в детайлите на ежедневието на битовизмът на държавният глава е такава дето се казва една бира не може да седне да изпие като хората, защото е следен и гледан под лупа.

Да не забравяме, че и той е човек и той има нужда да се отпусне за миг, но не може и няма право, защото мутрите от мафията във властта го дебнат.

Военното му образование го е възпитало в дисциплина и самодисциплина и неговото възпитание и морал са качества, който подсилват отговорността, която носи за всички нас и институцията, но да си силен и отговорен за решенията, който взимаш е трудно и цената е огромна в личен план.

Досега Румен Радев доказа че е най-отговорният Президент с визия и държавническо мислене, но на каква цена в личен план и с безброй чисто човешки лишения?

Той се превърна в политик буквално за един ден! Политик, който с личен пример и поведение показа какви трябва да са политиците у нас, че те трябва да работят за народа, а не за мафията!

Вижте повече на Бултимес Инфо

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар