Кви грандиозни успехи, ква икономика, кви рейтинги, кви хвалби, кви пет лв. ве, Баце? България умира!

в България

Днес Н.пр. Баце от с. Банкя се хвалѝ, хвалѝ, каза̀ “много можемЕ да се хвалимЕ, не можемЕ се спремЕ”, пред оная с джуките, че чак се позапенѝ накрая, милият.

Писа̀ла му била неква агенцийка по рейтингите, частна май, че в България всичко било мамата си трака, от хубаво по-хубаво, толкоз хубаво, че вече няма накъде.

Баце не знае, че в момента съществува изключително голяма заплаха, която е реална, непосредствена и опасна за съществуването ни като нация.

Тази заплаха най-общо се състои в следното:

България е на първо място в света сред 250 страни по намаляване на населението. От 9 млн вече сме 6,8 млн., а може би и много по-малко.

Емигрират по 50-70 000 души на година, все млади хора.

Намаляваме с 16 души всеки час, но етническите българи намаляват за този час с 19 души, а братята цигани се увеличават с 4 души на час (-16 = -19 + 4).

Прогнозите на Световната банка, ЦРУ и др. сочат, че през 2050 г. ще сме само 4,5 млн. души, като етническите българи ще бъдат екзотично малцинство от 1,3 млн. души (при 3,5 млн цигани и 0,8 млн. турци), след още няколко десетилетия, според прогнози на ООН, етническите българи ще са 0,3 млн. а впоследствие ще изчезнат напълно.
Българската нация умира.

По смъртност на населението (16,6‰ годишно по последни данни на Евростат) България твърдо заема първо място в света, пред Лесото, Сирия, Сомалия и Свазиленд и др.

Освен намаляващи и изчезващи, ние, българите, сме и най-болната нация, държим призови места по много заболявания.

Според данните на НСИ, от починали 110 117 души, най-висок дял смъртни случаи е от болести на сърцето – над 70 хил. души, втора причина за смърт у нас са били раковите заболявания (17 хил.), следват болестите на дихателната система и т.н.

Излиза, че у нас всеки ден 238 души, или 10 души всеки час, или 1 човек на всеки 5-6 минути от денонощието умират от инфаркт и инсулт, или от рак. Този факт е многозначителен и показва системата на здравеопазването ни.

Заедно с печалните факти за смъртността и болестите, трябва да се посочат още и данните за срива на раждаемостта, който е умопомрачителен – от 182 000 раждания у нас през 50-те години на миналия век сега новородените са 3 пъти (300%) по-малко, около 60 000.

По раждаемост сме на 214-то място от 220 държави, като след нас са разни острови. Никъде не се оповестяват данните, че 11% от новородените са недоносени, 2-3% са изоставени, 3-5% са с малформации и т.н., а 55% нямат за майчин език българският език, т.е. новородените са от циганския или от турския етнос.

Изключително много българи (64% според националния консултант по психиатрия) имат психични проблеми.

Цените на лекарствата в България са брутално високи и са недостъпни за бедните хора.

Според Евростат 61% от възрастните български граждани са застрашени от мизерия и социално изключване.

Същото се отнася, според Евростат, и за българските деца – 52% от тях живеят в пълна бедност, лишени от храна, дрехи, обувки и др.

България е първа в ЕС по неграмотност, 47% от учениците ни са в някаква степен неграмотни.

Нарастването на неграмотните е с 6% за 3 години.

Значи, ако този темп се запази, след 27 години, през 2046 г. няма да има нито един грамотен българин, освен Баце.

Според докладите на Европейската комисия България е най-престъпната и най-корумпирана страна от Европейския съюз. Кви са тези 3 милиарда лева, дето били иззети от лошите корумпирани, де са?

Корупцията обхваща цялото общество, държавата, Парламента, Правителството, съдебната система, здравеопазването и т.н.

По самоубийства, включително и детски самоубийства, и по протестни самозапалвания от негодувание, мизерия и отчаяние заемаме едно от първите места в Европа и в света.

Въобще България е най-бедната, най-болната, най-престъпната, най-корумпираната, най-намаляващата по население, според световните класации, държава в Европа, и в света, която е рай за местни и чужди монополисти, измамници, крадци на национално имущество, сгенти на ДС и простаци-политици.

А българите, според международните изследвания и рейтинги, са най-мизерстващите, най-болните, най-неграмотните, най-отчаяните и най-нещастните хора в Европа и в целия свят.

Кви грандиозни успехи, ква икономика, кви рейтинги, кви хвалби, кви пет лева ве, Баце?

Не виждаш ли – България е в клинична демографска и всякаква смърт, умряла е.

И да знаеш от мен: При Вовата Путин стара информация нема, ясно!

Акад. Петър Иванов, Фейсбук

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Бултимес Инфо!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар