Костадинов за еврото: Започваме консултации с парламентарните партии за референдум

в България

Костадинов за еврото: Започваме консултации с парламентарните партии за референдум „Вчера правителството на Петков извърши поредното си национално предателство.

По предложение на министър-председателя Министерският съвет прие план за въвеждане на еврото като официална валута в България от 1 януари 2024 г.

Решението не е взето единодушно – имало е гласуване, при което 10 министри са били за, а 7 са гласували против въвеждането на еврото.

Възраждане, разбира се, няма да допусне предателите да унищожат българския лев. Още от днес започваме консултации с другите парламентарни партии, за да съберем поне 48 подписа на депутати под искането ни за референдум по темата.

Ние вече имаме 13 (това са народните представители от Възраждане), трябва да съберем поне още 35. Логично е едно толкова съдбоносно решение да бъде взето от целия български народ, а не само от 10 министри на ПП и ДБ“.

Това обяви в личния си профил във Facebook лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Ако обаче не получим подкрепа в парламента, ни остава следващото средство – да съберем поне 200 000 подписа, за да разгледа Народното събрание предложението за референдум, и поне 400 000, за да се превърне това предложение в задължително за изпълнение от управляващите.

И сега е момента на големия парадокс. Аз съм уверен, че без проблем ще съберем не 400 000, а дори 500 000 подписа. Същевременно въобще не съм такъв оптимист за събирането на 35 подписа в Народното събрание.

Не е ли това показателно за пълния разлом между народа и неговите уж „народни“ представители? Така че, уважаеми сънародници, чака ни нова, много важна битка.

Битка за спасяването на българския лев и запазването на финансовата ни независимост. Битка, която трябва да спечелим. Битка, която ще спечелим!“, посочва още той.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Вашият коментар